22. ciklus “Ponovno zajedno”

Koncert i plesni program "Ponovno zajedno" ove će se godine održati u online izdanju

Koncert i plesni program “Ponovno zajedno” ove će se godine održati u online izdanju. Idejni začetnik i ravnateljica projekta je Sanjica Sara Radetić koja je još 2002. godine okupila bivše učenike Umjetničke škole Poreč te redovito svake godine organizira koncerte i plesne programe povodom Dana Grada Poreča-Parenza pod nazivom “Ponovno zajedno”. Tradicionalno okuplja bivše učenike/ce škole već 22. godinu za redom.

Ove godine voditeljice projekta su bivša učenica koja je godinama nastupala na koncertima “Ponovno zajedno”, a danas je profesorica violine Matea Beotić i pedagoginja Ana Horvatek.

Od srca hvala svim bivšim učenicama i učenicima koji sudjeluju u koncertu i plesnom programu 22. izdanja “Ponovno zajedno”.
Beskrajno nas veseli pratiti Vaš razvoj i napredak na putu odrastanja u vrsne umjetničke i pedagoge.
Vjerujemo da i Vas veseli prisjećati se škole u kojoj ste započeli svoje plesno ili glazbeno obrazovanje i nastupati pred svojim najmilijima.

Drago nam je vidjeti Vas opet. Čestitamo Vam i hvala od srca uz najljepše želje!

Prvo nastupa Linda Marić, bivša učenica Umjetničke škole Poreč u klasi prof. Suzane Ursić. Linda je trenutno 3. razred srednje glazbene škole u Puli i ovom prilikom nam je pripremila snimke s kojima je zajedno s drugom učenicom, Gaiom Fabris, osvojila 1. nagradu na regionalnom natjecanju u organizaciji HDGPP-a. Čestitamo Lindi!!

Linda Marić

Pokreni video

Nola Radaković

Pokreni video

Hannah Jakac

Pokreni video

Leonarda Lovreković

Pokreni video
Leonarda Lovreković studentica je 3. godine Fontys Dance Academy (Contemporary Urban Dance) u Nizozemskoj. Završila je glazbenu školu Slavko Zlatić, smjer klavir u klasi prof. Jadranke Violić i Umjetničku školu Poreč u klasi prof. Senke Baruške i Andreje Široki.
 
“Ples je za mene neprestani izvor životne energije koji mi konstantno pomaže u osobnom razvoju. Vidim sebe jedino u plesu i umjetničkoj industriji što je bio i razlog daljnjeg nastavka školovanja. Plesna raznolikost, upoznavanje i povezivanje s drugima, samo su jedni od mojih razloga zaljubljivanja u ples.” – Leonarda
Anteo Blažević je bivši učenik violončela u klasi prof. Anthonyja Havelke i Katarine Evetović. Trenutno pohađa 1. razred sredne glazbene škole u Puli.
Anteovim riječima o glazbi: “Ljubav prema glazbi, još od glazbenog vrtića – traje. Glazba me upotpunjuje, umiruje, uči, a ponekad i muči.”
 
Hvala Anteu na sudjelovanju i lijepo je vidjeti bivše učenike kako muziciraju!

Anteo Blažević

Pokreni video

Mirna Marković

Pokreni video
Predstavljamo vam Mirnu Marković, studenticu solo pjevanja u Beču (Universitat fur Musik und darstellende Kunst Wien), bivšu učenicu harmonike Umjetničke škole Poreč.
 
Mirna izvodi program “Eccomi in lieta vesta…O quante volte” iz opere I Capuleti e i Montecchi (V. Ballini: Recitativ i Aria).
Prekrasna izvedba…bravo Mirna i hvala na sudjelovanju!
Predstavljamo vam Nicol Sinožić, bivšu učenicu harmonike Umjetničke škole Poreč u klasi prof. Vilijane Šugar.
Danas je Nikol učenica 3. razreda Srednje glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci, a za koncert “Ponovno zajedno”, pripremila nam je skladbu “Revelation” S. Voitenka.
 
Bravo Nicol i hvala na sudjelovanju!

Nicol Sinožić

Pokreni video

Nicole Živolić

Pokreni video
Nicole Živolić, bivša je učenica harmonike Umjetničke škole Poreč, a trenutno je 2. godina izvedbenih umjetnosti u Brightonu (VB) i na ovoj snimci izvodi pjesmu Michaela Jacksona – The man in the mirror. Što glazba predstavlja za Nicole, doznajte u videu.
 
Čestitamo Nicole na prekrasnoj izvedbi i hvala na sudjelovanju!
Kiara Janko bivša je učenica harmonike Umjetničke škole Poreč. Predstavljamo vam prekrasnu i emotivnu izvedbu skladbe A. Piazzole – “Oblivion” (obr. S. Bastalec).
Kiarinim riječima o ljubavi prema glazbi i harmonici:
“Od samoga početka voljela sam sve vezano uz harmoniku i glazbu. Glazbena škola me izgradila u snažniju i otvoreniju osobu. Uz pomoć glazbe upoznala sam puno predivnih ljudi i pružile su mi se prilike za putovanja koja će mi zauvijek ostati kao lijepe uspomene. Glazba i harmonika su moj život te me uvijek iznova ispunjavaju i čine sretnom!”
 
Čestitamo na prekrasnoj izvedbi i hvala na sudjelovanju u 22. Ponovno zajedno!

Kiara Janko

Pokreni video

Petra Gluhić

Pokreni video
Petra Gluhić bivša je učenica violine u Umjetničkoj školi Poreč. Završila je 1. razred srednje glazbene škole u Rijeci i predstavljamo vam njezinu izvedbu Meditacije iz opere Thais – J. Masseneta.
 
Bravo Petra, čestitamo na nastupu i hvala na sudjelovanju!
Podijeli ovu objavu: