Kontakt

Tel/Fax

052 452 346

Telefon

052 555 279

Fax

Radno vrijeme

Pon - pet: 8 - 16

Lokacija

Narodni trg 1, 52440 Poreč

Ulica Pietra Kandlera 2 (stražnji ulaz)

Pišite nam

Na sve upite i nejasnoće rado ćemo Vam odgovoriti.

Česta pitanja s odgovorima

Osnovno glazbeno obrazovanje traje šest godina.

Osnovno plesno obrazovanje traje četiri godine.

U 1. razred osnovne glazbene škole u pravilu se mogu upisati djeca od osam godina, odnosno djeca sa završenim 2. razredom osnovne škole. Za mlađu djecu preporučuje se pripremni glazbeni program.

Osnovna glazbena škola traje šest godina, pa se preporučuje upis u 1. razred osnovne glazbene škole paralelno s upisom u 3. razred općeobrazovne kako bi se istovremeno završila osnovna općeobrazovna i glazbena škola.

U osnovnoj glazbenoj školi poučavamo sviranje sljedećih glazbala: harmonike, flaute, trube, violine, klavira, gitare i violončela.

Uz navedeni instrument kao temeljni predmet učenici pohađaju i solfeggio, a od 3. razreda i skupno muziciranje. U 6. razredu polaznici imaju mogućnost pohađanja izbornih predmeta prema nastavnim planovima i programima.

U 1. razred škole suvremenog plesa u pravilu se mogu upisati djeca od deset godina, odnosno djeca sa završenim 4. razredom osnovne škole.

Učenici se u osnovnu glazbenu školu i školu suvremenog plesa upisuju nakon položenoga prijamnog ispita na koji djeca dolaze s jednim ili oba roditelja ili skrbnika. Za ispit nije potrebna nikakva posebna priprema.

Prijamni ispiti za upis u osnovnu glazbenu školu i školu suvremenog plesa u pravilu se održavaju krajem svibnja i/ili početkom lipnja. Ukoliko se sva slobodna mjesta ne popune u prvom roku, Škola organizira drugi rok u kolovozu. Termini prijamnih ispita svake se godine objavljuju na stranicama Škole, Facebooku i u medijima