Roditeljski sastanci

Dragi roditelji učenika od 1. do 6. razreda osnovne glazbene škole u Poreču,

pozivamo vas na 2. roditeljski sastanak u školskoj godini 2021./22. 

 TerminRazrednica
SVI 1. RAZREDI GLAZBENE ŠKOLESrijeda, 15. 9. u 18,30 satiVilijana Šugar
SVI 2. RAZREDI GLAZBENE ŠKOLEČetvrtak, 16. 9. u 17,30 satiAnamarija Škara Youens
SVI 3. RAZREDI GLAZBENE ŠKOLEUtorak, 14. 9. u 18,45 satiTamara Ignjatović i Samanta Stell
SVI 4. RAZREDI GLAZBENE ŠKOLEPetak, 17. 9. u 19,00 satiTamara Ignjatović
SVI 5. RAZREDI GLAZBENE ŠKOLEPonedjeljak, 13. 9. u 19,00 satiSamanta Stell
SVI 6. RAZREDI GLAZBENE ŠKOLEČetvrtak, 16. 9. u 18,30 satiAnamarija Škara Youens

Dnevni red: 

  1. Nastava i održavanje koncerata u školi

Dragi roditelji, s veseljem Vas obavještavamo da smo u skladu s epidemiološkim mjerama u mogućnosti održavati koncerte uživo u školi na način da vi prisustvujete koncertima i podržite djecu svojim dolaskom. Učenici se jako vesele da će moći uživo prikazati sve skladbe koje su naučili i pripremili. Mnoga djeca dugo nisu nastupala uživo pred publikom i sada osjećaju tremu i strah od javnog nastupa, pa vas molimo da to prepoznate, razgovarate s učiteljem instrumenta ukoliko je potrebno i podržite ih svojim ohrabrenjem. O održavanjima koncerta dobit ćete obavijesti od učitelja instrumenta kada djeca budu spremna za javni nastup, a pri dolasku u školu molimo vas da se upišete na ulazu i nosite maske dok prisustvujete koncertima.

Podsjećamo na obvezu redovitog i pravovremenog opravdavanja izostanaka s nastave te da je liječnička ispričnica obavezna ukoliko dijete izostane s nastave više od 3 dana zaredom.

  1. Važnost redovitog vježbanja kod kuće i pripreme za sat

U napredovanju u sviranju potrebna je redovita vježba kod kuće. Zajednički zadatak učitelja i roditelja je pomoći djetetu da redovitim radom kod kuće svladava program glazbene škole. Učitelji održavaju nastavu uz praćenje napretka i komunikaciju s roditeljima, a roditelji pomažu u organizaciji redovitog dolaska djeteta na nastavu, vježbanja kod kuće i osiguravaju što bolje uvjete i instrument kod kuće. Često je veliki izazov motivirati djecu da redovito vježbaju i pripremaju se za sat instrumenta. O toj temi razgovarat ćemo na roditeljskom sastanku na Zoomu te će nam biti jako drago da se pridružite i uključite u rad s pitanjima, prijedlozima ili komentarima:

Vrijeme: srijeda,16. 3. 2022. u 19,00 sati

Pridružite nam se putem poveznice:
https://zoom.us/j/92437281545?pwd=OVhJOEpwQkFJTDJGU0VUUEZIdkM3QT09

Meeting ID: 924 3728 1545
Passcode: 9CKJKf

Srdačan pozdrav!

Trenutno nema poziva na roditeljske sastanke.