Međunarodno natjecanje Guitar Salon Belgrade

Učenici gitare Umjetničke škole Poreč osvojili nagrade na Međunarodnom natjecanju Guitar Salon Belgrade

Međunarodno online natjecanje klasične gitare pod nazivom Guitar Salon Belgrade održalo se 15. prosinca 2020. godine. Kandidati su poslali snimke svog programa prema danim instrukcijama, a međunarodni ocjenjivački sud bio je u sastavu eminentnih pedagoga i glazbenika. Na natjecanju su sudjelovali učenici iz sedam država. Za učenike Umjetničke škole Poreč to je bilo novo iskustvo potpuno drugačije od dosadašnjih u kojima su uvijek svirali uživo dok su se sada trebali snimati i poslati snimku bez montaže i dodatnog uređivanja.
S obzirom na uvjete i skromnu opremu odnosno da je snimano s mobitelima ponosni smo da su učenici Umjetničke škole Poreč sudjelovali na ovom natjecanju i osvojili vrijedne nagrade i diplome:

Svi učenici su u klasi učitelja Hrvoja Hleba.

 

Izvrstan uspjeh Klare, Chiare i Marina te učitelja Hleba rezultat su darovitosti, ali i velikog, kontinuiranog, predanog rada, ljubavi prema gitari i glazbi te iskustva na raznim nastupima i natjecanjima. Učenici su višestruko nagrađivani najvišim nagradama na raznim državnim i međunarodnim natjecanjima te redovito nastupaju na koncertima i gostovanjima u gradu Poreču-Parenzo i šire.

Vrijedni i marljivi učenici Klara, Chiara i Marin odlični su učenici i u OŠ Poreč, OŠ Finida i u OŠ Tar-Vabriga. Veliko hvala ravnateljicama i učiteljima te roditeljima na podršci. Svim nagrađenim učenicima koji zavređuju sve naše pohvale, podršku i divljenje od srca čestitamo!

Bravo Klara, Chiara i Marine te učitelju Hrvoje Hleb! Vi ste naš ponos i naša sreća!

Samo tako naprijed! Uživajte u glazbi i gitari! Hvala što svoju umjetnost dijelite sa nama na najljepši mogući način.

Uz najljepše želje svima,
od srca Vaša ravnateljica,
Sanjica Sara Radetić, mag. mus.

Pogledajte i poslušajte nastup učenica Klare i Chiare u II. kategoriji i nastup učenika Marina u III. kategoriji 

Pokreni video
Pokreni video
Podijeli ovu objavu: