Duo Umjetničke škole Poreč oduševio svojim nastupom u Pazinu

Učenici Umjetničke škole Poreč Eva Palman i Vito Ćosić nastupom uveličali svečanu sjednicu organizacijskog odbora za obilježavanje 30. Obljetnice ustroja 154. Brigade HV

Izvrstan duo učenika – Eva Palman, 4. r. flaute i Vito Ćosić, 4. r. klavira pod mentorstvom učiteljice savjetnice Samante Stell uspješno je ove godine sudjelovao u glazbenom natjecanju te gostovao u nizu svečanih prilika sa svojim zanimljivim glazbenim programom. Zahvalni smo na pozivu da naši učenici uveličaju svečanu sjednicu organizacijskog odbora za obilježavanje 30. Obljetnice ustroja 154. Brigade HV.

Sjednica je održana 4. prosinca 2021. godine s početkom u 12 sati u Spomen domu u Pazinu. Uz mješoviti zbor Roženice i klape, sjednicu su uveličali višestruko nagrađivani učenici Eva Palman i Vito Ćosić s odabranim programom:

  • E.Grieg – Morning;
  • S. Joplin: The entertainer.

Učenike je na nastupu podržala i pratila ravnateljica škole Sanjica Sara Radetić. Od srca hvala učenicima Evi i Vitu što su predstavljali našu školu na ovoj važnoj svečanosti, i  učiteljici Samanti Stell koja iznimno cijeni i njeguje zajedničko muziciranje, što se već godinama pokazuje kroz niz izvrsnih rezultata na natjecanjima.

Čestitamo i ponosnim roditeljima i učiteljima u OŠ Sveti Lovreč i OŠ Poreč. Veselimo se i budućim nastupima i prilikama za gostovanje na kojima možemo pohvaliti i zapljeskati napretku i trudu naših učenika.

Bravo Vito i Eva, i samo tako nastavite dalje!

Podijeli ovu objavu: