Koncert/Svečana prezentacija projekta VI-VU

Projekt VI-VU ogleda se u suradnji učenika glazbenih škola Virovitice, Vukovara i Vinkovca s učenicima domaćina Umjetničke škole Poreč

Umjetnička škola Poreč organizira

 

Koncert /Svečanu prezentaciju projekta VI-VU

 

u petak, 27. svibnja 2022. godine u 19,00 sati na Trgu slobode, Poreč-Parenzo.

ULAZ SLOBODAN.

Ove godine Poreč je domaćin četvrtog po redu projekta Vi-Vu ( Vinkovci – Virovitica – Vukovar ) koji će se održati u Poreču od 23. do 28. svibnja 2022. godine uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja te domaćina Umjetničke škole Poreč, Grada Poreča-Parenzo i Turističke zajednice grada Poreča-Parenzo.

Projekt VIVU ogleda se u suradnji učenika iz različitih glazbenih škola iz triju gradova Virovitica, Vukovar i Vinkovci s učenicima domaćina Umjetničke škole Poreč, kroz organizirane radionice harmonikaškog orkestra koje će zajedničkim učenjem i sviranjem potaknuti druženje i rad na kolektivnom izražavanju kroz zajedničke kompozicije. U projektu će sudjelovati stotinjak učenika i njihovih profesora.

Cilj projekta VIVU je prezentacija objedinjenih orkestara, glazbenih škola te popularizacija harmonike kao klasičnog instrumenta te predstavljanje na koncertu/ svečanoj prezentaciji. Koncert će otvoriti harmonikaški orkestar Umjetničke škole Poreč u kojem će svirati i učitelji Škole kao domaćini ovaj petak, 27. svibnja 2022. godine u 19,00 sati na Trgu slobode, Poreč-Parenzo.

Na programu će biti popularne skladbe i veliki hitovi grupe ABBA, Queen, Boney M i Michaela Jacksona.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i zaplešete zajedno s nama na porečkom Trgu Slobode.

Svi ste dobrodošli!

Posebna zahvala Ministarstvu odgoja i obrazovanja, Gradu Poreču-Parenzo i Turističkoj zajednici Grada Poreča.

Podijeli ovu objavu: