Megan Leporiz uspješna na pjevačkom festivalu “Kastafski glasi”

Umjetničku školu Poreč predstavila je učenica Megan Leporiz, učenica 5. razreda osnovne glazbene škole, instrument klavir

Dječji festival “Kastafski glasi” je pjevački festival namijenjen djeci od 1. do 8. razreda osnovne škole i osnovne glazbene škole. Od ove godine “Kastafski glasi” uvršteni su u program Kastafskog kulturnog leta, manifestacije koja ove godine obilježava tridesetu obljetnicu, te postaje mjesto susreta i druženja kroz glazbu.

Umjetničku školu Poreč predstavila je učenica Megan Leporiz, učenica 5. razreda osnovne glazbene škole, instrument klavir.

Za sudjelovanje bilo je potrebno je odabrati pjesmu na hrvatskom ili stranom jeziku, primjerenu svom uzrastu, te proći audicijski proces. Megan je uspješno prošla audiciju te je od strane organizatora pozvana na sudjelovanje. Na festivalu je sudjelovalo 17 učenika iz Istarske i Primorsko-goranske županije. Megan se na festivalu predstavila pjesmom Symphony (stranih izvođača Clean Bandit i Zara Larsson).

Megan Leporiz je izvrsna učenica Umjetničke škole Poreč te je svojim uspješnim nastupom predstavila svoju školu i pokazala svoj pjevački talent.

Čestitke od srca učenici Megan Leporiz, te veliko hvala učiteljici Marijani Gulić koja ju je vodila kroz audiciju i nastup.

Čestitke roditeljima što su prepoznali vrijednosti glazbenog obrazovanja, povjerili nam Megan i uvijek su puni podrške i suradnje.

Bravo i puno uspjeha u daljnjem radu!

Ravnateljica: Sanjica Sara Radetić, mag.mus.

Podijeli ovu objavu: