Plesni program povodom Dana Umjetničke škole Poreč

Povodom Dana Umjetničke škole Poreč učenici i učenice plesnog odjela pripremili su bogat plesni program

Povodom Dana Umjetničke škole Poreč učenici i učenice plesnog odjela pripremili su bogat plesni program uz goste iz Škole suvremenog plesa Ane Maletić iz Zagreba, Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica iz Rijeke te Umjetničke organizacije “Plesna radionica Ilijane Lončar” iz Požege.

U plesnom programu prikazat će se koreografije svih razreda odjela suvremenog plesa Umjetničke škole Poreč koje su pripremile učiteljice plesa Andreja Široki i Olga Čehić s učenicima, dok će se gosti iz Zagreba predstaviti nagrađivanom koreografijom “Djelo” u izvedbi učenica 1. razreda srednje Škole suvremenog plesa Ane Maletić pod mentorstvom nastavnice Nataše Jurišić.

Gosti iz Rijeke nam dolaze s plesnim ansamblom Osnovne škole za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica iz Rijeke s koreografijom “Izvaljeno jaje u gnijezdu”, koreografijom koja je nastala u sklopu projekta izgradnje planinarskog skloništa i promatračnice za ptice Kremenjak na Učki. Koreografiju potpisuje nastavnica Kate Foley zajedno s učenicama.

Umjetnička organizacija “Plesna radionica Ilijane Lončar” iz Požege će se predstaviti s dva sola u izvedbi Petra Galovića u koreografiji Ilijane Lončar i Zvonimira Kvesića.

Posjetitelje očekuje raznovrstan i zanimljiv plesni program triju umjetničkih plesnih škola i plesača iz Požege.

Pozivamo da dođete i podržite naše porečke plesače i drage goste te uživajte u glazbi i plesu

u srijedu, 15.5.2024. u 18 sati u Kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč, Narodni trg 1. Poreč-Parenzo.

Svi ste dobrodošli i veselimo se Vašem dolasku!

ULAZ je SLOBODAN.

Podijeli ovu objavu: