Završni plesni program škole suvremenog plesa

Završni plesni program održat će se 18. lipnja 2024. godine u 19:30 sati na terasi Roxy ispred Umjetničke škole Poreč

S velikim zadovoljstvom najavljujemo naš završni plesni program koji će se održati 18. lipnja 2024. godine u 19:30 sati na terasi Roxy ispred Umjetničke škole Poreč.

Predstavit će se učenici i učenice škole suvremenog plesa Umjetničke škole Poreč sa svojim završnim koreografijama iz predmeta funkcionalne tjelesne tehnike, baleta, ritmike i plesa te plesnom predstavom. Završne koreografije koje ćete vidjeti rad su učenika i učiteljica Andreje Široki i Olge Čehić. Uz plesne predmete naši učenici uče svirati klavir te će se ovom prigodom predstaviti i klavirskim programom koji je s njima pripremila učiteljica Mirjana Siladić. Na samom kraju programa učenici plesnog ansambla Umjetničke škole Poreč izvest će plesnu predstavu PLAY, PLAY! Predstava je priča o odrastanju, zaigranosti, prijateljstvu, ljubavi i dječjim maštanjima o budućnosti ispričana kroz pokret, ples i glazbu. Koreografiju za predstavu potpisuje učiteljica plesa Andreje Široki, a glazbu skladanu za predstavu učitelj Haris Brković.

Ovaj plesni program predstavlja krunu rada i truda naših talentiranih učenika škole suvremenog plesa kroz cijelu školsku godinu i savršena je prilika za roditelje, prijatelje i ljubitelje plesa da se okupe i proslave uspjehe naših učenika.

Dođite i budite dio nezaboravne večeri u kojoj ćemo zajedno proslaviti završetak još jedne uspješne školske godine te rad i trud naših vrijednih učenika.

Dobrodošli!

Veselimo se Vašem dolasku!

ULAZ je SLOBODAN.

Podijeli ovu objavu: