13. World open Online music competition

Na 13. World open Online music competition, učenici harmonike Umjetničke škole Poreč predstavili su Republiku Hrvatsku i ostvarili vrijedne rezultate

Na 13. World open Online music competition, natjecanju s najdužom online tradicijom (od 2010. godine), učenici harmonike Umjetničke škole Poreč predstavili su Republiku Hrvatsku i ostvarili vrijedne rezultate. Natjecanje je u potpunosti online i obuhvaća sve instrumente, ansamble, orkestre i zborove.

Prijave se primaju 365 dana u godini, a natjecatelj odabire jedno od tri vremenska roka za slanje videosnimka (koje moraju biti napravljene po posebnim pravilima i isključivo za ovo natjecanje).

Tvorac i direktor WORLD OPEN Online Music Competition-a je Milomir Dojčinović, predsjednik Europske udruge glazbenih pedagoga i izvođača.

U disciplini harmonika, u raznim kategorijama i pod stručnim ocjenjivačkim sudom u sastavu: Petri Makkonen iz Finske, Bojan Bjelić iz Srbije i Nguyen Tai Hung iz Vijetnama – učenici Umjetničke škole Poreč pod vodstvom učiteljice mentorice Anamarije Lovrečic ostvarili su sljedeće rezultate:

VITO MENDICA, učenik 6. razreda
Exceptional performer – Junior Varietè – XXII. Kategorija (jedinstvena kategorija do 17 godina starosti), druga nagrada

EMILI JURCAN, učenica 5. razreda
Promising performer – IX. Kategorija, druga nagrada

ELLEN LEPORIZ, učenica 4. razreda
Excellent performer – VII. Kategorija, prva nagrada

Ovaj uspjeh i osvojene nagrade veliko su priznanje učenicima Vitu, Emili i Ellen i učiteljici Anamariji Lovrečić, kao i roditeljima koji spremno i predano surađuju, pomažu i podržavaju. Prepoznati i nagrađeni izniman trud i postignuti rezultati veliki su poticaj i motivacija za daljnji napredak.

Bravo, i puno uspjeha u daljnjem radu!

Podijeli ovu objavu: