Harmonikaši osvojili najviše nagrade na festivalu “Rhapsody”

Sjajni nastupi učenika harmonike Umjetničke škole Poreč na Internacionalnom online festivalu muzike "RHAPSODY" - Sarajevo

Učenici harmonike Umjetničke škole Poreč su na Internacionalnom online festivalu muzike “RHAPSODY” iz Sarajeva, Bosna i Hercegovina, svojim sjajnim nastupima opet osvojili najviše nagrade i ostvarili  vrijedne rezultate.

Porečki harmonikaši već redovito potvrđuju najvišu kvalitetu i kontinuitet na državnim i međunarodnim natjecanjima, a ovaj put natjecanje se održalo u online okruženju za instrumente klavir, harmonika, flauta, gitara, violina, komorna glazba i solo pjevanje.

U disciplini harmonika ostvareni su sljedeći rezultati:

  • Steisi Ritoša, učenica 3. razreda harmonike kod učiteljice savjetnice Vilijane Šugar osvojila je I. nagradu u A kategoriji;
  • Ellen Leporiz, učenica 4. razreda harmonike kod učiteljice mentorice Anamarije Lovrečić osvojila je I. nagradu u B kategoriji;
  • Emili Jurcan, učenica 5. razreda harmonike kod učiteljice mentorice Anamarije Lovrečić osvojila je II. nagradu u C kategoriji.

Čast da bude u stručnom ocjenjivačkom sudu natjecanja pripala je i učiteljici savjetnici Umjetničke škole Poreč, Ani Šterpin Zagoranski.

Ponosni smo na naše učenike koji pohađaju dvije škole, marljivi su i radišni i uz sve redovite obaveze još se pripremaju za natjecanja na kojima postižu izvanredne rezultate.

Ovakav uspjeh mogući je jedino uz veliku suradnju učenika, roditelja i učitelja i predani i strastveni rad. Iznimno nam znači podrška učitelja i ravnateljica osnovnih škola i našega Osnivača, Grada Poreča-Parenzo.

Čestitke svima i zaista smo ponosni na naše učenike i učitelje i vjerujemo da su inspiracija i uzor ne samo nama nego i svojim vršnjacima.

Želimo svima još puno, puno radosti i veselja uz glazbu i učenje

Podijeli ovu objavu: