Matej Tomrecaj osvojio drugu nagradu na županijskom natjecanju

Učenik gitare Matej Tomrecaj predstavljao je Umjetničku školu Poreč na 61. županijskom natjecanju

Od 01.-03. ožujka 2023. u Glazbenoj školi Josipa Hatzea u Kaštel Kambelovcu održavalo se 61. hrvatsko natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa-županijsko natjecanje regija jug u disciplini gitara.

Umjetničku školu Poreč predstavljao je učenik Matej Tomrecaj koji se natjecao u disciplini gitara u II. kategoriji (rođeni 2010.god. i mlađi).

Matej je učenik 5. razreda Umjetničke škole Poreč, PO Vrsar i učenik 6. razreda OŠ Vladimira Nazora u Vrsaru. Matej je osvojio II. nagradu sa 85,60 bodova što je izvrstan rezultat u vrlo jakoj konkurenciji. Natjecatelje je ocjenjivao ocjenjivački sud u sastavu: Krešimir Bedek, predsjednik i članovi: Morana Pešutić, Tomislav Vasilj, Luka Lovreković i Pedro Ribeiro Rodrigues. Učenika je pripremila za natjecanje učIteljica Sandra Šustereiter.

Mateju ima već osvojene brojne vrijedne nagrade i ovim rezultatom Matej je još jednom potvrdio svoju marljivost, upornost i muzikalnost.

Bravo i čestitke Mateju, učiteljici Sandri, ponosnim roditeljima i učiteljima u OŠ Vladimira Nazora te želimo još puno, puno uspjeha, radosti u muziciranju i uspješnim nastupima!

Podijeli ovu objavu: