Kako smo proveli 13. Dane flaute

Radost, zajedništvo, učenje, koncert, zabava i druženje na 13. Danima flaute

Dragi učenici i roditelji, 

s veseljem dijelimo s vama radost zbog zajedništva, učenja i novog iskustva kojeg smo stekli na 13. Danima flaute. U našoj školi bilo je razigrano uz prof. savj. Tomislavu Karačić Šoljić koja je s našim učenicima i učenicama flaute održala masterclass. Učenici su puno naučili na zanimljiv način i napredovali te pokazali svoje nove vještine na koncertu učenika koji se održao 28. veljače 2023. u koncertnoj dvorani. Nakon koncerta, organizirali smo druženje i počastili smo se finim kolačima koje su pripremili roditelji učenika. 

Učenici su imali priliku sudjelovati na izložbi flauta u organizaciji trgovine instrumenata iz Slovenije – Flavtelje. 

Također, svi učitelji škole prisustvovali su seminaru prof. savj. Tomislave Karačić Šoljić na temu Igrifikacija u nastavi, gdje smo imali priliku upoznati koje sve igre i digitalni alati se mogu koristiti u nastavi kako bi učenici imali više koncentracije i motivacije. 

Zahvaljujemo od srca učiteljici savjetnici Tomislavi Karačić Šoljić koja je svoje znanje i iskustvo podijelila s nama, našim dragim učenicima i roditeljima koji su pripremili kolače i uvijek nas podrže, gostima iz Slovenije koji su pripremili izložbu te svima koji su sudjelovali u 13. Danima flaute!

Galerija:
Podijeli ovu objavu: