Učenica Eva Palman osvojila je II. nagradu na državnom natjecanju

U II. kategoriji u kojoj su se natjecali učenici od 13 godina i mlađi, učenica Eva Palman svojim nastupom osvojila je II. nagradu

60. hrvatsko natjecanje za učenike i studente glazbe za disciplinu flauta u organizaciji Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga održalo se od 4. do 8. travnja 2022. godine.

Natjecanje se odvijalo u kategorijama po dobi od I. do VII. kategorije. Ocjenjivački sud činili su renomirani glazbenici i pedagozi: Renata Penezić (predsjednica), Marija Župić Bošnjak, Branko Mihanović, Goran Jurković, Mykhaylo Kraynyk.

Umjetničku školu Poreč predstavljala je učenica 4. razred flaute Eva Palman, koja je osvojila I. nagradu na županijskom natjecanju te svojim plasmanom ostvarila pravo sudjelovanja na državnom natjecanju. Evu je pripremila učiteljica savjetnica Samanta Stell, a klavirsku pratnju svirala je učiteljica Karla Šain.

U II. kategoriji u kojoj su se natjecali učenici od 13 godina i mlađi, učenica Eva Palman svojim nastupom osvojila je II. nagradu s 96,62 boda.

Učenica Eva Palman višestruko je nagrađivana, izuzetno marljiva i darovita, a pod iskusnim vodstvom i pripremom učiteljice savjetnice Samante Stell njezin talent dolazi do posebnog izražaja. Uz talent je za ovakav rezultat bio potreban i veliki trud i marljivost, koju Eva pokazuje ne samo u glazbi, već i u izvrsnim rezultatima u osnovnoj školi. Učenici je nastup na natjecanju i postignuti uspjeh dragocjeno iskustvo i velika motivacija za daljnji trud.

Evin uspjeh i postignuti rezultati razveselili su nas i zaista ju je pravi užitak slušati na koncertima kako svira i dijeli svoju ljubav prema glazbi s nama.

Veliko hvala i divnim roditeljima, učiteljima i ravnateljima OŠ Sveti Lovreč na podršci i razumijevanju. Posebno smo zahvalni i želimo istaknuti da je Evina učiteljica, profesorica savjetnica, Samanta Stell učiteljica koja kontinuirano već dugi niz godina sa svojim učenicima nastupa na raznim natjecanjima i osvaja najviše nagrade, a također želimo od srca zahvaliti učiteljici Karli Šain na klavirskoj pratnji i podršci na putovanjima i natjecanjima.

Čestitke od srca učenici Evi Palman i učiteljici Samanti Stell na iznimnom trudu i postignutim rezultatima!

Ravnateljica: Sanjica Sara Radetić, mag.mus

Podijeli ovu objavu: