Učenici Umjetničke škole Poreč predstavili se na “Zagreb guitar festivalu” 2021

U Zagrebu od 31. svibnja do 4. lipnja 2021. godine održan je Međunarodni festival gitare

U Zagrebu od  31. svibnja do 4. lipnja 2021. godine održan je Međunarodni festival gitare “Zagreb Guitar Festival”. Umjetničku školu Poreč predstavili su učenici Chiara Vukadinović, koju je pripremao učitelj Hrvoje Hleb, i Matej Tomrecaj, kojeg je pripremala učiteljica Sandra Šustereiter.

Matej Tomrecaj, učenik 3. razreda gitare Područnog odjela u Vrsaru, nastupio je u 1. kategoriji i osvojio srebrno priznanje s 85,80 bodova.

Chiara Vukadinović, učenica 6. razreda gitare predstavila se u 3. kategoriji i osvojila srebrno priznanje s 85,80 bodova.

Matej i Chiara su višestruko nagrađivani učenici naše škole i ponosni smo i na ovaj njihov uspjeh te vjerujemo da će ih motivirati da se i dalje trude i vježbaju svoj omiljeni instrument gitaru vrijedno i marljivo kao i dosada.

Učenike je ocjenjivao   ocjenjivački sud sastavljen od renomiranih gitarista: Vlade Brzović, Damjan Bučić, Zrinko Jurić Ćivro, Neno Munitić, Tamara Perc, Antonio Rumenović, Xhevdet Sadaxhija, Vladimir Šimunov, Antonija Škorput, Hrvoje Ton, Moreno Vinceković.

Postignuti rezultati još jedna su potvrda kvalitete i razvoja gitarističkog odjela u Poreču. Chiara i Matej pokazali su izuzetan napredak zahvaljujući darovitosti, ali prije svega velikom trudu, entuzijazmu i strastvenom radu njihovih učitelja Hrvoja i Sandre te velikoj podršci roditelja.

Svaki uspjeh pa tako i ovaj veliko su priznanje i motivacija za daljnji rad i napredak.

Čestitke svima i veliko hvala!

Ravnateljica: Sanjica Sara Radetić

Podijeli ovu objavu: