Vito Ćosić osvojio I. nagradu

Učenik 4. razreda klavira Vito Ćosić sudjelovao na međunarodnom natjecanju Sergei Rachmaninoff u Sarajevu

Grad Sarajevo organizirao je Internacionalno Online Piano natjecanje Sergei Rachmaninoff, koje je bilo podijeljeno na dvije kategorije: klavir solo i klavir duo. Organizatori natjecanja su prof.mr. Monika Tadić i prof. Džan Dervisević.

Na natjecanju u kategoriji Klavir solo sudjelovali su učenici osnovnih i srednjih glazbenih škola ili srodnih glazbenih institucija iz cijeloga svijeta podijeljenih u 9 kategorija.

Njihove izvedbe procjenjivao je ocjenjivački sud, kojeg su činili renomirani glazbenici i profesori klavira: Konstantin Krasnytsky (Bjelorusija), Zoran Jančić (Bosna i Hercegovina), Ivanka Kordić (Hrvatska) i Dragomir Bratić (Srbija).

Umjetničku školu Poreč predstavio je učenik Vito Ćosić, učenik 4. razreda u klasi profesorice Ivane Katunar, te je osvojio I. nagradu s 91 bodom u B kategoriji.

Učenik Vito Ćosić višestruko je nagrađivan i izuzetno marljiv učenik, te je još jednom pokazao koliko se mnogo može napredovati u sviranju instrumenta uz redovito vježbanje. Užitak ga je slušati na koncertima u organizaciji škole, a postignut rezultat na međunarodnom natjecanju potvrđuje izuzetan talent i marljivost.

Čestitke od srca učeniku Vitu, te veliko hvala učiteljici Ivani Katunar na iznimnom trudu i postignutim rezultatima!

Prepoznat je i nagrađen izniman trud, te su postignuti rezultati veliki poticaj i motivacija za daljnji napredak.

Bravo, i puno uspjeha u daljnjem radu!

Podijeli ovu objavu: