Izvrsni učenici Umjetničke škole na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić održao je prijem za šest izvrsnih učenika Umjetničke škole Poreč

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić održao je prijem za šest izvrsnih učenika Umjetničke škole Poreč. Uz ravnateljicu škole Sanjicu Saru Radetić, mladim glazbenicima koji su školovanje završili s 5.0 prosjekom te su na tom putu okrunjeni s brojnim nagradama na raznim međunarodnim i nacionalnim natjecanjima, gradonačelnik je uputio iskrene čestitke u ime Grada, te im podijelio prigodne poklone.

Izvrsni učenici su Vita Blažević, Riccarda Labinac, Gabriel Milohanić, Marin Štefanac, Marko Ljubešić i Chiara Vukadinović, koji su uz redovnu školu i odlične ocjene i u glazbenoj školi ostvarili izvrstan prosjek kroz cijelo školovanje.

– Vjerujem da su takvim rezultatima, uz veliki rad i trud, pridonijeli i dobri uvjeti u Umjetničkoj školi, od kolektiva do opreme. Redovno sam upućen u sve vaše aktivnosti i želim da znate da će vas Grad vjerno pratiti i u svim daljnjim aktivnostima, koje iz godine u godinu rastu, vi ste veliki ambasadori našega grada na svim natjecanjima i nastupima na kojima sudjelujete, rekao je gradonačelnik Peršurić.

Vita Blažević

Riccarda Labinac

Gabriel Milohanić

Marin Štefanac

Marko Ljubešić

Chiara Vukadinović

Podijeli ovu objavu: