Najava božićnih koncerata i programa

U našoj školi je božićno vrijeme uvijek obilježeno brojnim koncertima, plesnim priredbama i gostovanjima

Dragi učenici i roditelji, u našoj školi je veselo božićno vrijeme uvijek obilježeno brojnim koncertima, plesnim priredbama i gostovanjima. Vrijeme je to kada dijelimo zajedništvo i radost uz glazbu i ples i posebno se posvećujemo slavlju, pjesmi i jedni drugima. Pozivamo vas da svojim prisustvovanjem uveličate naše programe u prosincu:
  • U ponedjeljak, 12. prosinca, u 18,00 sati u koncertnoj dvorani škole održavamo Koncert učenika gitare u klasi učitelja Luke Šugara. Naši gitaristi od 1. do 6. razreda glazbene škole vesele se pokazati što su sve naučili svirati tijekom ovog polugodišta.
  • U utorak, 13. prosinca. u 19,00 sati i u srijedu, 14. prosinca. u 18,00 sati u našoj koncertnoj dvorani održavamo božićne koncerte učenika svih glazbenih odjela, tako da ćete tom prilikom moći čuti učenike klavira, gitare, violine, violončela, flaute, trube i harmonike.
  • U utorak, 13. prosinca. u terminu od 18,00 do 18,30 učenici zbora Umjetničke škole Poreč i učenice Ariana i Leona pjevat će božićne i prigodne pjesme na Porečkom Adventu na trgu. Voditeljica zbora je učiteljica Marijana Gulić, a učenice Arianu i Leonu pripremila je učiteljica Mirjana Siladić.
  • U četvrtak, 15. prosinca. u 18,30 sati u koncertnoj dvorani škole održava se Koncert učenika klavira u klasi učiteljice Antonelle Mendiković Đukić. Učenici klavira su se pripremili i vesele se koncertu te smo sigurni da će to biti poseban glazbeni doživljaj.
  • U petak, 16. prosinca. u 18,00 sati u koncertnoj dvorani škole održava se Koncert učenika violončela u klasi prof. Viktoriye Sklyarenko. Klavirsku pratnju svirat će učiteljica Karla Šain, a učenici će osim solo točki svirati i u komornim sastavima, što je uvijek zanimljivo i lijepo za poslušati. Veselimo se koncertu violončelista!
  • U petak, 16. prosinca. u 19,00 sati naš zbor Umjetničke škole poreč pod vodstvom učiteljice Marijane Gulić pripremio je bogat blagdanski program i izvest će koncert u ckrvi – Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije – Katedrali Poreč. Svi ste pozvani na veselje uz pjesmu našeg zbora!
  • U subotu, 17. prosinca. u 19,00 sati naš Plesni odjel Umjetničke škole Poreč u suradnji s Plesnim centrom Carlotta Grisi Umag osmislio je i pripremio program Orašar. Program se održava u Umagu u kazalištu Antonio Coslovich. Nastupaju učenice 2. 3. i 4. razreda plesne škole, a pripremila ih je učiteljica Andreja Široki.
Svi ste pozvani na događanja u organizaciji škole, a mi se veselimo bogatom i veselom tjednu koji je pred nama!
Podijeli ovu objavu: