Najava koncerata i događanja u organizaciji škole

U petak 11. studenog u Vrsaru i utorak 15. studenog 2022. godine u Poreču još dva koncerta u organizaciji Umjetničke škole

Dragi učenici i roditelji,

tijekom sljedećih nekoliko dana održat ćemo dva koncerta učenika u matičnoj školi i područnom odjelu.

U petak, 11.11.2022. godine s početkom u 17,30 sati očekuje vas tradicionalni koncert učenika povodom sv. Martina u Područnom odjelu u Vrsaru. Nastupit će učenici harmonike, klavira i gitare te vas pozivamo da ih podržite svojim dolaskom!

U utorak, 15.11.2022. godine s početkom u 19,15 sati u koncertnoj dvorani škole u Poreču pripremamo koncert učenika. Nastupit će učenici harmonike, klavira, violine i gitare. Veselimo se vašem dolasku na ovaj glazbeni doživljaj koji će vam sigurno uljepšati večer.

Ovog vikenda učenici završnog razreda plesne škole putuju u Zagreb na Festival malih plesnih pokreta u organizaciji daCi Hrvatska. Učenici Ivan Bošnjak, Klara Cukrov, Ariana Zović, Anja Vanja Terlević i Leona Janko su uz vodstvo učiteljice Andreje Široki i glazbu učitelja Harisa Brkovića pripremili izvrsnu koreografiju koju će izvesti na festivalu. Želimo vam od srca sretan put i lijep provod u Zagrebu, da nastup bude najbolji dosad i da uživate u plesnim radionicama s plesačima iz cijele Hrvatske!

Podijeli ovu objavu: