Koncert Vrsar 11.11.2022. godine

Učenici Područnog odjela Vrsar održali koncert povodom sv. Martina

Dragi učitelji i učenici,

imali ste priliku posljednjih dana u medijima pročitati o požaru koji se dogodio u Područnom odjelu Vrsar. Žalosni smo da smo izgubili brojne vrijedne instrumente i prostor škole koji smo s ljubavlju održavali i uređivali za naše učenike i učitelje.

Istoga dana, 11. studenog 2022. godine, planirali smo održati koncert učenika povodom sv. Martina. Zahvalni smo ravnateljici i učiteljima OŠ Vladimira Nazora Vrsar koji su nam dali prostor svoje dvorane za koncert jer su se djeca veselila pokazati koliko su toga uspjeli naučiti i napredovati od početka školske godine. U privitku objave donosimo program koncerta.

Ponosni smo na sve učenike i njihov nastup na koncertu i od srca čestitamo učenicima, učiteljima i roditeljima!

Nastava glazbene škole nadalje će se odvijati u prostorima osnovne škole u Vrsaru. Od srca hvala ravnateljici osnovne škole i učiteljima koji su nas podržali u ovoj tužnoj i iznenadnoj situaciji s prostorom naše škole. S učiteljima, pedagoginjom i svim djelatnicima osnovne škole u Vrsaru već godinama surađujemo vrlo dobro i njegujemo dobar odnos te su i ovom prilikom pokazali prijateljstvo i zajedništvo. Puno nam znači vaša podrška i podrška roditelja, a sve za našu djecu i njihov napredak i razvoj.

Fotografije s koncerta možete pogledati niže u foto galeriji.

 

Privitak:
Podijeli ovu objavu: