Nastup zbora Umjetničke škole Poreč

Svečani program povodom obilježavanja 140 godina od početka nastave u poljoprivrednoj školi u Poreču

Dragi učenici i roditelji, 

na našim koncertima i priredbama sigurno ste primjetili kako naš zbor Umjetničke škole Poreč pod vodstvom učiteljice Marijane Gulić oduševljava publiku svojom pjesmom, skladom i zajedništvom.

Sretni smo da smo imali priliku nastupiti i na svečanom programu povodom obilježavanja 140 godina od početka nastave u poljoprivrednoj školi u Poreču, koji se održao u porečkom kazalištu, 8. veljače 2023. godine s početkom u 11 sati.

U gradskom kazalištu okupili su se uzvanici, sadašnji i bivši učenici i nastavnici škole te predstavnici gradskih i županijskih ustanova i tvrtki koje su pomagale radu škole.

Zbor Umjetničke škole Poreč otvorio je svečani program himnom Lijepa naša domovino i istarskom himnom Krasna zemljo. Sastavu našeg zbora pridružili su se i učenici Srednje škole Mate Balote. Program je uvježbala voditeljica zbora, učiteljica Marijana Gulić, a pratnju na klaviru svirala je učiteljica Karla Šain. 

Posebno nam je zadovoljstvo sudjelovati u važnim svečanostima i proslavama u Gradu i uveličati ih svojom pjesmom i glazbom. Zahvaljujemo na ovoj prilici i želimo čestitati svim učenicima zbora i učiteljicama Marijani Gulić i Karli Šain.

Bravo i sve pohvale! 

Podijeli ovu objavu: