Tradicionalni koncert i plesni program pod maskama

Povodom maškara Umjetnička škola Poreč organizira Koncert i plesni program u srijedu, 15. veljače 2023. godine u Kazališnoj dvorani POUP-a

Povodom maškara

Umjetnička škola Poreč organizira tradicionalni

 

Koncert i plesni program učenika Umjetničke škole Poreč
pod maskama

 

u srijedu, 15. veljače 2023. godine u 19,00 sati u Kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč, Narodni trg 1, Poreč-Parenzo.

ULAZ SLOBODAN.

Očekuje Vas neobična priča o začaranoj šumi, vješticama i čarobnim vilama koje će vas svojom čarolijom provesti kroz vrijeme i vratiti natrag kroz stoljeća. Zajedno ćemo proputovati svijetom kroz razne kulture od dalekog Meksika do orijentalnog Istoka.

Zanimljiv i bogat program učenika i učitelja pod maskama izvest će učenici koji su nagrađivani na državnim i međunarodnim natjecanjima i dobitnici Oskara znanja. Uz soliste uživat ćemo i u zajedničkom muziranju sa komornim sastavima harmonika, flauta, violina i klavira, predstavit će se orkestar gudača i puhaća, harmonikaški orkestar, gitaristički orkestar, zapjevat će zboraši i zaplesati svi plesači, a predstavit će nam se učenici i sa baletnim programom.

Ulaz je slobodan i sve vas pozivamo da uživate u našoj glazbeno-plesnoj priči.

Dođite i podržite mlade glazbenike i plesače Umjetničke škole Poreč koji će vas razveseliti svojim posebnim izvedbama i maskama! Veselimo se Vašem dolasku!

Posebna zahvala Gradu Poreču-Parenzo i Pučkom otvorenom učilištu Poreč.

Galerija Koncerta pod maskama u Kazališnoj dvorani POUP-a
Podijeli ovu objavu: