II. nagrada za Evu Palman na natjecanju “Mladi Padovec”

Umjetničku školu Poreč na međunarodnom natjecanju predstavljala je Eva Palman, učenica 5. razreda flaute

Glazbena škola u Novom Marofu bila je od 13. do 17. veljače 2023. organizator i domaćin Međunarodnog natjecanja učenika osnovnih glazbenih škola “Mladi Padovec”.

U dvorani glazbene škole i u dvorani Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“  odvijalo se natjecanje podjeljeno u deset disciplina: flauta, klarinet, saksofon, truba, rog, trombon, eufonij, tuba, klavir, violina, harmonika, gitara i tambure.

Ocjenjivački sud (disciplina: flauta) činili su renomirani glazbenici i pedagozi redom: Nives Andrijašević Janković- predsjednica, Irena Crnogaj i Jelena Valković – članice.

U I. disciplini – flauta: natjecalo se 57 učenika osnovnih glazbenih škola iz Hrvatske i Slovenije.

U 3. kategoriji (5. i 6. razred) natjecalo se 13 flautista. Umjetničku školu Poreč predstavljala je Eva Palman, učenica 5. razreda flaute iz klase učiteljice Savjetnice Samante Stell. Eva je nastupala uz klavirsku pratnju korepetitorice Karle Šain.

U I. disciplini, 3. kategorija Eva Palman, učenica 5. razreda flaute osvojila je II. nagradu sa 89.33/100 bodova – učiteljica savjetnica Samanta Stell.

Učenica Eva Palman više je puta nagrađivana na Državnim i Međunarodnim natjecanjima. Izuzetno smo ponosni na njezin napredak, trud i ljubav prema glazbi i marljivost koju pokazuje u vježbanju. Osobito ju je lijepo slušati na školskim koncertima i gostovanjima na svečanostima.

Čestitamo od srca i na ovom uspjehu i nagradi koja je rezultat velike predanosti, marljivosti i upornosti u sviranju i muziciranju.

Učiteljica savjetnica Samanta Stell već dugi niz godina s učenicima osvaja najviše nagrade na glazbenim natjecanjima te ovim putem želimo pohvaliti njezin trud i rad s učenicom Evom Palman. Od srca zahvaljujemo i korepetitorici Karli Šain koja marljivo prati Evu na svim koncertima i natjecanjima.

Bravo i čestitamo Evi, učiteljici Samanti, ponosnim roditeljima i učiteljima u OŠ Sveti Lovreč te želimo još puno, puno uspjeha, radosti u muziciranju i zajedničkih koncerata!

 

Podijeli ovu objavu: