Nastupi i gostovanja povodom obilježavanja sv. Cecilije i sv. Maura

Učenici natupali na na dodjeli nagrade sv. Maura i obilježavanju dana sv. Cecilije

Dragi učenici i roditelji, 

ovim putem želimo pohvaliti učenike koji su svojim glazbenim nastupom uljepšali obilježavanje dana sv. Maura u Poreču. 

Učenice 6. razreda, Naja Jugovac i Chiara Petretti pod vodstvom svoje učiteljice savjetnice Samante Stell nastupile su u Istarskoj sabornici na dodjeli nagrade sv. Maura. 

Naja i Chiara su nagrađene učenice koje su na županijskom natjecanju osvojile visoku drugu nagradu, na dodjeli nagrade izvele su skladbe: Francisco Tarrega: Adelita i Ivan Padovec: Dva Monferina. 

Dan sv. Maura obilježavao se i na trgu, gdje je nastupio učenik 6. razreda gitare, Petar Brajković, a pripremio ga je učitelj mentor Haris Brković. Petar je svirao skladbu F. Tarrega: Tango.

Bravo i sve pohvale za nastup i sudjelovanje!

U utorak, 22. 11. 2022. održao se nastup Tria – Anamarija Lovrečić (harmonika), Samanta Stell (flauta) i Sandro Vešligaj (klavir) povodom obilježavanja dana sv. Cecilije – zaštitnice glazbe i glazbenika.

Tom su prilikom u prostorima Svetog Srca (Arheološki muzej Istre) nastupili i komorni sastavi – Eva Palman i Vito Ćosić (flauta i klavir) i Naja Jugovac i Chiara Petretti (gitara i flauta).

Program je oduševio sve prisutne i ovom prilikom želimo čestitati našim učenicima i učiteljicama koji su pripremili predivan glazbeni program.

Bravo i čestitke od srca!. 

Podijeli ovu objavu: