Obavijest o početku nastave

Obavještavamo Vas da u Umjetničkoj školi Poreč nastavna godina 2021./22. počinje u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine

Dragi učenici i roditelji,
nadamo se da ste svi dobro i da ste se odmorili na ljetnim praznicima!
Nadamo se da ste spremni za sviranje, pjevanje i plesanje i da se veselite novoj školskoj godini.

Obavještavamo Vas da u Umjetničkoj školi Poreč nastavna godina 2021./22. počinje u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine. Učitelji su vas kontaktirali u vezi rasporeda sati i svi roditelji su primili važne informacije o početku nastave. 

Svi učitelji se vesele što će vas ponovno vidjeti. Radujemo se ponovnim susretima, zajedničkom sviranju, pjevanju i plesanju!
Svim učenicima želimo sretan i lijep početak nastave uz puno uspjeha i motivacije.

Vjerujemo da ćemo se svi ponašati odgovorno prema sebi i drugima i pridržavati se svih propisanih mjera i preporuka kao i dosad. U skladu s najnovijim uputama HZJZ-a, u privitku ove obavijesti možete pronaći Protokol postupanja i organizaciju rada Umjetničke škole Poreč. Molimo sve roditelje da prouče smjernice navedene u protokolu i upoznaju se s organizacijom rada škole. Molimo da kao i do sada imamo dobru komunikaciju punu povjerenja te da dijete dovodite u školu samo ako je zdravo i ne osjeća simptome viroze, povišene temperature i sl. Ukoliko se dijete ne osjeća dobro, molimo Vas da se javite učitelju te ćete u skladu s preporukama Vašeg liječnika dogovoriti raspored i nastavu za Vaše dijete.

Hvala Vam na dosadašnjoj suradnji koju ćemo nadamo se nastaviti i u ovoj školskoj godini na dobrobit naše djece.

Svima šaljemo srdačan pozdrav pun optimizma!

Priloženi dokumenti:
Umjetnička škola Poreč
Podijeli ovu objavu: