Ravnateljica primila i čestitala nagrađenim učenicima i učiteljima

76 učenika dobilo pohvalnice za postignute rezultate na natjecanjima i festivalima

Ravnateljica Umjetničke škole Poreč održala je prijem za nagrađene učenike tijekom školske godine 2022./2023.. Od 316 učenika škole na prijemu je ukupno bilo 76 učenika koji su dobili pohvalnice za postignute rezultate na natjecanjima i festivalima te prigodne poklone.

U školskoj godini 2022./2023. učenici i učitelji Umjetničke škole Poreč nastupima na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima postigli su izuzetne rezultate.

Posebno su se istaknuli ove godine učenici harmonikaškog orkestra koji su osvojili 1. mjesto i prvu nagradu na državnom natjecanju, na natjecanju u Požegi i Italiji, te dobili i Oskara znanja. Učenici orkestra nagrađeni su peharima za osvojene rezultate.

Ravnateljica je bila ponosna na učenike zbora i orkestra na osvojenoj nagradi i medaljama u Italiji te im je uručila pohvalnice i prigodne poklone.

Ravnateljica je čestitala svim učenicima i njihovim učiteljima na osvojenim nagradama i uručila im pohvalnice i prigodne poklone te sve pohvalila za veliki rad i napredak te se posebno zahvalila svim učiteljima.

Posebno je pohvalila učenike koji su se natjecali i kao solisti i u komornim sastavima, te u zboru ili orkestru.

Učenici četvrtih razreda plesne škole fenomenalno su napredovali te se posebno pokazali inovativnom plesnom predstavom Play, play. Ravnateljica je istaknula da takvi umjetnički događaji ne samo da podižu razinu vještina i umijeća učenika, već i potiču njihovu maštu i samopouzdanje. Učenicima plesne škole uručene su pohvalnice i prigodni pokloni.

Ovom prigodom ravnateljica je istaknula kako je nakon razdoblja pandemije povratak mogućnosti za nastupanje i natjecanje uživo donio novu energiju i motivaciju za sve nas te su svi ovi izvrsni i marljivi učenici sjajan uzor i dokaz da je velikim radom i upornošću sve moguće.

Ravnateljica je čestitala svim učenicima na uspjesima i poželjela im da se nastave razvijati i napredovati u glazbenoj i plesnoj umjetnosti i da su samo nastave tako uživajući u svemu što vole i rade.

POPIS NAGRAĐENIH UČENIKA:

Gabriel Žiković, Irma Mešić, Lucia Janko, Haris Mešić, Ellen Leporiz, Martina Bošnjak, Emili Jurcan, Eva Palman, Matej Tomrecaj, Rita Gulić, Antea Blažević, Tihana Uzelac, Matteo Ukota, David Pršurić, Leo Jurković, Rene Viljanac, Vito Ćosić, Diego Damijan, Adrian Deković, Leona Janko, Chiara Petretti, Naja Jugovac, Goran Mates, Mika Gubić, Arian Matić, Erik Petrović, Martina Bošnjak, Ajdin Džafić, Ivano Ivetić, Emili  Jurcan, Eva Korlević, Impreza Legović, Armin Mešić, Laura Velenik, Nina Dujmović, Rea Geržinić, Nika Jerković, Lara Korunić, Paolo Mačinić, Ema Matovina, Karla Bernobić, Tisa Faflja, Angelina Milić, Cintya Radovan, Noa Stojnić, Jana Šimunović, Anton Julijan Vidoš, Julia Brajković, Petar Brajković, Laura Čendak, Ava Asia Kanceljak, Liović Leticija, Marta Milohanić, Nataša Mrvoš, Sara Ružić Maksuti, Lorena Simpsich, Fran Šimunović, Maša Vukadinović Šimičić, Gianluca Vukoja, Žanamari Komšić, Nika Jurišević, Etien Šimić, Tena Ćorić, Denis Brković, Rajna Radošić, Sara Vajagić, Anić Laura, Nicole Kovačić, Alen Mates, Dora Kuterovac, Petar Ivan Vojvoda, Klara Gulić, Vita Banovac, Chiara Mačinić, Nino Basanić, Ariana Zović, Ivan Bošnjak, Klara Cukrov i Vanja Anja Terlević.

Podijeli ovu objavu: