Dragi prijatelji glazbe i plesa,

čestitamo vam Svjetski dan glazbe, 21.6.!

Ujedno danas imamo i zadnji dan nastave u našoj školi. Uz opuštenu atmosferu, sladolede i pozdrave učitelja i učenika uživamo u početku ljeta i praznika. Hvala svim učiteljima, učenicima i roditeljima na organizaciji mnogobrojnih koncerata tijekom posljednjih mjeseci.

Zajednički smo organizirali puno koncerata, gostovanja, plesnih programa u školi, Kazalištu, lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine, u Istri, u Hrvatskoj i inozemstvu. U posljednje vrijeme ostvarili smo suradnju i s Školom suvremenog plesa Ane Maletić i GU Elly Bašić te ugostili učenike i učitelje u našem prekrasnom Poreču. Također, oduševio nas je projekt ViVu s prijateljima iz Vinkovaca, Virovitice i Vukovara.

Hvala svim školama na suradnji i nadamo se da ćemo i ubuduće imati prilike zajedno muzicirati, plesati i uživati u zajedničkom društvu. 

Danas smo imali priliku s učenicima glazbe i plesa sudjelovati i u završnoj pripredbi OŠ Poreč te su nastupili naši zajednički učenici. Od srca se zahvaljujemo na uvijek srdačnoj dobrodošlici dragim učiteljima, stručnim suradnicima i ravnateljici OŠ Poreč!

Podsjećamo učenike i roditelje da je upis u sljedeću školsku godinu obavezan te već danas imate priliku upisati se u sljedeći razred na poveznici: https://umjetnicka-skola-porec.hr/upisi/upisi-obavezni-za-sve-ucenike/.
Obavijest o upisu i podjeli svjedodžbi bit će objavljena uskoro pa Vas pozivamo da pratite naše obavijesti na stranici.

Svim učenicima od srca želimo lijepe i ugodne ljetne praznike, puno odmora, opuštanja i zabave!

Domaća zadaća za ljeto je – kupati se u moru, dobro se osunčati i pojesti puuno sladoleda!

Puno vas pozdravlja cijeli kolektiv Umjetničke škole Poreč!

Podijeli ovu objavu: