Učenici plesnog odjela izveli predstavu “Pisma Djedu Mrazu”

Topla priča o dječjim željama, zajedništvu, prijateljstvu i vjeri da je sve moguće

Učenici plesnog odjela Umjetničke škole Poreč su 18.prosinca 2023. u Kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč pred mnogobrojnom publikom izveli plesnu predstavu Pisma Djedu Mrazu.

Topla priča o dječjim željama, zajedništvu, prijateljstvu i vjeri da je sve moguće podsjetila nas je na djetinjstvo te nas uvela  u blagdansko raspoloženje. Priču i režiju predstave je osmislila učiteljica plesa Andreja Široki, kao i koreografiju zajedno s učiteljicom baleta Olgom Čehić. U predstavi je nastupio veliki ansambl plesnog odjela Umjetničke škole Poreč koji je svojim izvrsnim nastupom i toplom pričom izmamio osmjehe na licu svih prisutnih te je nagrađen srdačnim i dugotrajnim aplauzom. Publika je uživala i u prigodnoj blagdanskoj glazbi, dijelom autorskoj, skladanoj od učitelja Umjetničke škole Poreč Harisa Brkovića, a dijelom uz zvukove poznatih božićnih i novogodišnjih hitova. Dizajn pozornice za predstavu je osmislila učiteljica Mirjana Siladić, a izbor i izradu kostima Andreja Široki, Olga Čehić i Anamarija Lovrečić.

Ponosni smo na završni projekt i prezentaciju učenika plesnog odjela Umjetničke škole Poreč te ovim putem želimo pohvaliti i čestitati svim našim učenicima na odličnom i inspirativnom nastupu, a učiteljicama Andreji Široki, Olgi Čehić, Mirjani Siladić. Anamariji Lovrečić, učitelju Harisu Brkoviću i svim zaposlenicima Umjetničke škole Poreč koji su pomogli u uređenju i realizaciji plesne predstave čestitamo na stvaralačkom radu, kreativnosti, trudu, zajedništvu i posvećenosti.

Svima želimo puno radosti uz glazbu i ples i sve najbolje u novoj godini!

Podijeli ovu objavu: