Božićni koncert i plesni program

U kazalištu Pučkog otvorenog učilišta Poreč u utorak, 6. 12. održali smo tradicionalni božićni koncert i plesni program

Dragi učenici i roditelji,
u utorak, 6. 12. održali smo tradicionalni božićni koncert i plesni program u kazalištu Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Program je projekt na razini cijele škole te su tako nastupili naši harmonikaški i gitarski orkestri, zbor nižeg uzrasta, svi razredi plesnog odjela i brojni komorni sastavi i nagrađivani solisti s prigodnim programom. Izuzetno smo ponosni na napredak svih učenika i ovim putem želimo zahvaliti svim roditeljima i našoj dragoj publici na koncertu koja je zaista bila sjajna i podržala sve vrijedne i marljive učenike koji su nastupili.

Učitelji su se jako potrudili u organizaciji koncerta i plesnog programa zajedno sa svojim učenicima i vjerujem da je i naša draga publika to prepoznala. Posebno nam je drago što je naš program svojim dolaskom uveličao i gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo i pohvalio naše učenike za izvrstan nastup. Kazalište je te večeri bilo prepuno i vjerujem da smo nakon glazbene i plesne priredbe svi izašli te večeri inspirirani i motivirani, a posebno i ponosni na našu darovitu i talentiranu djecu.

Još je mnogo planova, koncerata i veselja do kraja godine i organizaciji naše škole i zato vas pozivamo da pratite naše stranice i podržite naše učenike svojim dolaskom na koncerte.

Hvala svima još jednom od srca na podršci, doprinosu i pripremi ovog koncerta i plesnog programa, a posebne pohvale i čestitke našim učenicima, mladim glazbenicima i plesačima koji zajedno s nama dijele ljubav prema glazbi, pjesmi i plesu.

Privitak:
Podijeli ovu objavu: