24. “Ponovno zajedno” kroz plesne radionice Judite Tripar

S bivšom učenicom plesnog odjela Juditom Tripar organiziramo plesne radionice

Umjetnička škola Poreč ove godine organizira s bivšom učenicom plesnog odjela Juditom Tripar plesne radionice “Zaplešimo ponovno zajedno”. Nakon osnovnoškolskog plesnog obrazovanja u porečkoj plesnoj školi Judita nastavlja plesno obrazovanje u Zagrebu u Školi suvremenog plesa Ane Maletić te trenutno studira ples na plesnoj akademiji Pera na Cipru.

Judita Tripar će radionice održati najavljujući Dane plesa u Poreču u sklopu projekta 24. “Ponovo zajedno” u kojemu već dvadeset i četiri godine Umjetnička škola Poreč okuplja bivše učenike škole kroz koncerte, plesne programe, radionice i druženja s ciljem praćenja mladih glazbenika i plesača te njihove promocije i afirmacije. Želja nam je podržavati mlade glazbenike i plesače na njihovom glazbenom i plesnom putu i pratiti njihov razvoj i uspjehe. Vrlo je emotivno i uzbudljivo ponovno okupiti našu prekrasnu mladež u Poreču i družiti se kroz glazbu i ples.

Radionice će se održati 03. i 04.04.2023. od 17.00 18.30 h u Maloj Sali Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Veselimo se radionicama i drago nam je vidjeti naše bivše učenike kako se razvijaju, napreduju i dijele svoja iskustva mlađim generacijama kojima su sigurno velika inspiracija i motivacija za daljnji rad.

Naša vrata su uvijek otvorena, a ulaz slobodan.

Svi ste dobrodošli na sva naša događanja.

Podijeli ovu objavu: